Meer informatie

Amelius heeft speciale handgeschepte papieren mandjes gemaakt (de afscheidsbox) om te gebruiken in combinatie met de watermethode.

Kijk op hun website www.kindermandjes.nl voor meer informatie.

 

Ima afscheidszorg verzorgt de uitvaart van baby’s die rondom de geboorte zijn overleden. Veel mensen weten het niet, maar een uitvaart laten verzorgen kan ook al bij baby’s die al vroeg in de zwangerschap zijn overleden. Hier werken mensen die, uit eigen ervaring, weten wat het betekent als je je kindje verliest in de zwangerschap. Zij hebben veel ervaring, ook met de watermethode.

Meer informatie vind je op www.ima-afscheidszorg.nl

 

Bij www.sterrenkindje.nl kun je ervaringsverhalen en tips lezen van ouders die de watermethode hebben toegepast.

Ook kun je hier de ‘Draagbox’ bestellen, met daarin onder andere een geschikt bakje met houten deksel voor de watermethode (leeftijd kindje +/- 13-20 weken zwangerschapsduur) en een mini-wikkeldoekje.

Boven De Wolken is een vereniging die vrijwillige fotografen in Vlaanderen langs laat komen bij ouders die hun baby verloren zijn. Zij maken dan een gratis fotosessie van jouw kindje.

Zie www.bovendewolken.be.

Hier vind je twee flyers over de watermethode.

Dank aan Randy Veenstra (links) en Danielle Stellenaar (rechts) en voor het ontwikkelen van de flyers.

Heb jij ook iets wat van pas kan komen in combinatie met de watermethode? Neem dan contact op met mij om weergave op deze pagina te bespreken.